Costuri livrare:

Comenzile cu valoarea totală mai mare sau egală cu 10000 lei (TVA inclus) beneficiază de livrare GRATUITĂ pe tot teritoriul României. Pentru comenzi a căror valoare este mai mică de 10000 lei (TVA inclus) costul transportului este evidentiat automat în coșul de cumpărături pe masură ce adaugați produsele dorite. 

Termen de livrare:

Comenzile se livrează în 3 - 23 zile lucrătoare în funcție de disponibilitatea stocului. 

Recepția coletului:

Vă rugăm să inspectați vizual produsul inainte de recepție, iar dacă observați posibile deteriorări aveți dreptul de a nu accepta coletul. Este necesar ca împreună cu curierul să completați un proces verbal de constatare în care să se menționeze succint pagubele observate (ambalaj deteriorat, rupt, umed, produse lipsă, produse sparte etc.). Apoi, vă rugăm să ne trimiți o copie a acestui proces verbal împreună cu  fotografii concludente privind coletul deteriorat la adresa office@rooflight.ro. Eventualele deteriorari ale produselor pe parcursul transportului care nu au putut fi sesizate la recepția produselor în prezența curierului, trebuie semnalate în maxim 24 de ore de la primirea produselor respective. Orice reclamații ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate în considerare.

Politica de returnare:

Clienții, persoane fizice, pot returna produsele cumpărate, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire acestora, fără penalitati si fără invocarea vreunui motiv, cu condiția de a fi returnate în starea în care au fost livrate. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului iar RoofLight.ro va înapoia clientului contravaloarea produselor comandate în cel mult 14 de zile de la recepționarea produselor returnate.