Am plecat la drum cu un hobby din 2008 iar acum avem o platforma online  care oferă consultanța, confortul și siguranța comenzilor online.

Am început sa montăm ferestre de mansardă  și ulterior am reușit cu succes să oferim consultanță și suport pentru orice soluție în domeniu. Din 2008 suntem o echipa de ingineri (tată și fiu) care lucrează împreună pentru a vă oferii cele mai bune soluții în domeniul ferestrelor de mansardă. Am devenit distribuitor oficial VELUX în 2011 prin Praktik Creativ SRL. Aceasta companie este înființată în scopul unui parteneriat între furnizor și client. Motoul nostru este „Practic, creăm pentru dumneavoastră valoare prin Praktik Creativ! ”  

Timpul a trecut și am realizat că trebuie să împărtășim experiența acumulată în domeniul tehnic și construcții cu cât mai multă lume. Astfel am creat platforma online rooflight.ro care vine către dumneavoastră cu o echipă tehnică pentru suport și specialiști în preluare și procesare comenzi pentru a vă oferi tot confortul și siguranța comenzilor online.

Oferim consultanță în alegerea produselor, instalare și vânzare la nivel național.

Vă mulțumim ca alegeți sa fiți alături de noi!

 

 

Am ales sa lucrăm cu liderul din domeniu ferestrelor de mansardă, , deoarece respectăm acest producător din mai multe puncte de vedere: oferă calitate superioară pe produs si servicii, oferă suport local cu ingineri specializați, oferă la rândul lui respect atât pentru parteneri cât și pentru clientul final.

 

 

Apelați cu încredere la noi și împreună devenim mai buni.